MAGUNKRÓL

AJÁNLATUNK
A legkifinomultabb, luxuskategóriájú belsőépítészeti és dekorációs árucikkeket ajánljuk a legexkluzívabb amerikai márkákból. Bőséges termékskálánk tartalmaz ajtószerelvényeket, dekoratív konyhai és fürdőszoba kilincseket, fogantyúkat és kiegészítőket, pazar világítóeszközöket, kifinomult tapétákat és lakberendezési cikkeket.

 

AZ ÖN IGÉNYEI
Értékelni fogja a velünk való együttműködés kényelmét: luxusmárkáink nagy többségéből állandó raktári készlettel rendelkezünk. Közvetlenül a gyártókkal dolgozunk, így Ön időt és pénzt takaríthat meg.

 

LEGYÜNK PARTNEREK
Mindig érdekel bennünket az új kapcsolatok kialakítása és üzleti partnerek szerzése. Legyen Ön tervező, lakberendező, építész, kereskedő vagy magánszemély, arra bíztatjuk, hogy legyen a partnerünk!

 

KÜLDETÉSÜNK

KÜLDETÉSÜNK EGYSZERŰ – Magyarország, Ukrajna és Oroszország számára a legjobb minőségű amerikai márkák luxuskategóriájú ajtó- és szekrényszerelvényeit, dekoratív kiegészítőit, világítóeszközeit és tapétáit kínáljuk. Szorgalmasan dolgozunk, hogy megtaláljuk a legkeresettebb amerikai luxusmárkákat, melyeket a gazdag hagyomány, magas minőség és időtlen vonzerő jellemez.

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETÜNK
Jól ismerjük a minőségi építészeti kiegészítőket – termékeink iparágak sorát ölelik fel a háztartási alkalmazástól az üzleti helyszínekig, beleértve a kiskereskedelem, a vendéglátás, a kormányzat, az egészségügy és az oktatás területét. Örömmel fogadunk testreszabott építészeti projekteket és történelmi helyreállítási programokat, és rendelkezésére bocsátjuk azt a szaktudást, amelyre elvárásai pontos teljesítéséhez van szükség.

 

Nyugodtan válogathat exkluzív luxusmárkáink kiterjedt választékából bemutatótermünkben, ahol magas technikai szaktudással rendelkező munkatársaink készen állnak, hogy megbízható javaslatokat tegyenek, és így garantálják projektje sikerét.